Feestvarken vzw is jarig!

Feestvarken vzw mag 10 kaarsjes uitblazen. Wat vliegt de tijd...

Dag in, dag uit werken we bij Feestvarken vzw rond het thema verjaardag. Elk pakket dat we inpakken, alles wat we ondernemen, doen we met evenveel liefde, plezier en inzet.

En nu blazen we zelf 10 kaarsjes uit! Zo'n jubileum zorgt voor momenten van zelfreflectie en mijmering. Warm terugdenken aan alle projecten en acties die zijn ondernomen, aan alle mensen, vrijwilligers en partners die we hebben leren kennen, de groei in het schenken van pakketten. We kunnen, samen met iedereen die Feestvarken vzw in al die jaren heeft gesteund en geholpen, alleen maar trots terugkijken. Gemotiveerd en met een brede glimlach kijken we de toekomst tegemoet.  

We spoelen samen met jullie graag even terug naar 2013 naar 'hoe het allemaal begon'...

Fran & Eva, rechts op de foto, begeleidden samen een kamp. Daar werd de verjaardag van een jongen gevierd met slingers en een taart. De jarige barstte in tranen uit want zijn verjaardag was nog nooit op die manier gevierd. Fran & Eva vonden dit zo aangrijpend en klopten, met het voornemen hier iets aan te doen, aan bij Koen, op dat moment maatschappelijk werker bij de gemeente Malle. Hij nodigde de twee dames uit bij hem thuis en daar aan de keukentafel, samen met zijn vrouw Katrin, ontstond Feestvarken vzw. De eerste dozen werden op hun zolder ingepakt en rondgebracht. 

Op nog vele jaren Feestvarken vzw. Tenzij armoede binnenkort niet meer bestaat, dat zou pas echt mooi zijn!

 

Balsakker 85
2275 Lille

Rekeningnummer Feestvarken vzw (zonder fiscaal attest):
BE76 3631 2705 6195


Voor een fiscaal attest:
BE78 0689 4266 1686 

een bewuste creatie van aroma